Annons:
Etiketterom-sajtensajt-regler
Läst 24 ggr
[EM_L]
2022-09-23 23:06

Hermelinkanins sajtregler och Information

Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.

Gratis foto från Pexels, Fotograf: Anna Shvets

Något som är viktigt är regler vars syfte är att se till att allt hålls i sin ordning för att folk ska kunna trivas och för att sajten ska kunna ha en inbjudande stämning. Först och främst vill jag hänvisa alla till iFokus generella skrivregler innan ni tar del av Hermelinkanins egna sajtregler och informationen som jag har att dela med mig.

  1. För min (sajtvärdens) del är det viktigt att veta att jag har absolut inget stöd i avel på kaniner såvida det inte handlar om seriös avel med uppfödare som till 110% vet vad de håller på med.
  2. Vi är INTE veterinärer på sajten och därmed undanbes diagnoser och spekulationer innan kontakt med en veterinär. Istället så hänvisar vi till Listan över kaninvänliga veterinärer i Sverige som är gjord för att man ska lättare kunna hitta nära veterinärer som är specialiserade på smådjur och exotiska djur, kaniner däribland.
    3.Och så har vi en påminnelse om att alla ska hålla en trevlig ton på sajten samt läsa igenom sina inlägg innan man publicerar för att kontrollera stavningar för allas skull, och verkligen för de med synproblem, dyslexi m.m.
  3. Snälla, snälla ha tydliga rubriker som talar om vad ditt inlägg handlar om istället för att bara skriva "Kanin" eller "Hjälp!"
  4. Det är inte tillåtet att göra reklam för andra sajter och reklam överhuvudtaget på sajten, även smygreklam upptäcks. Om du vill göra reklam för en sajt eller reklam överhuvudtaget så får du skicka PM till mig som värd. Annonser är tillåtna men se till att de följer iFokus generella Skrivregler och Sajtens regler. Så småningom kommer det att tillkomma regler specifikt för annonser.
  5. Sist men inte minst så har vi regeln… att ha kul när ni pratar med andra om våra älskade små djur! Givetvis är andra raser också tillåtna i våra off-topic trådar!

Kommentarer är stoppade för att undvika onödiga kommentarer, detta är enbart för att informera. Ifall du har några frågor kan du vända dig till sajtens värd!

iFokus är ett nätverk av intressesajter om allt mellan himmel och jord
  • Redigerat 2022-09-23 23:31 av [EM_L]
Annons:
Inlägget är låst för nya kommentarer
Upp till toppen
Annons: